Ik ben mijn inloggegevens kwijt (controle paneel, FTP, e-mail, etc.).

Om veiligheidsredenen archiveren we de toegangsgegevens niet, dus is het niet mogelijk om ze te bekijken of door te sturen.

Als u een wachtwoord voor uw account of dienst vergeten bent, moet u een nieuw wachtwoord instellen.

Controle paneel

U kunt de toegang tot uw controle paneel herstellen door een nieuw wachtwoord aan te vragen. De aanvraag moet gedaan worden vanaf het e-mail contact adres zoals is aangegeven in uw klantgegevens.

Als eerste, wordt er een bevestigingslink  naar het contact e-mailadres gestuurd waarin u op de link kunt klikken om het wachtwoord te veranderen. Om veiligheidsredenen, is de link maar twee uur geldig.

Als het ingevoerde e-mailadres is ingesteld in verschillende accounts, sturen we u een lijst met alle accounts met dit e-mailadres en vervolgens vindt u een specifieke link om een nieuw wachtwoord in te stellen voor elke account

Als het e-mailadres niet meer werkt, zult u eerst een verandering moeten aanvragen van het contact e-mailadres via een  geautoriseerde aanvraag.

Print het formulier en stuur deze met  de handtekening van de officiële eigenaar  van het domein of eigenaar/manager van het bedrijf naar ons adres, deze vindt u onderaan de pagina van het formulier.

Hosting (FTP)

Om het wachtwoord  van de FTP gegevens te veranderen, gaat u in het Controle paneel  naar  Diensten/Webhosting en servers/Virtual servers, selecteer het domein en klikt u op verander wachtwoord bij de  FTP gegevens.

U vindt gedetailleerde instructies hier.

E-mail account

Voor het instellen van een nieuw wachtwoord voor een e-mail account, gaat u in het Controle paneel  naar Diensten/E-mail/E-mail domeinoverzicht en kiest u het domein,  klik vervolgens op verander wachtwoord bij het juiste e-mailadres.

Database (MySQL, MSSQL)

De wachtwoorden van de databases zijn gecodeerd, dus het is niet mogelijk om degenen die momenteel zijn geconfigureerd te bekijken.

U kunt heel makkelijk een nieuw wachtwoord instellen in het  Controle paneel.

Voor de database MySQL, zie artikel: MySQL - Creëer en beheer de database.

Voor de database MSSQL, zie artikel: Microsoft SQL (MSSQL) - Creëer en beheer de database.

NOTITIE: Nadat u het wachtwoord in de database heeft gewijzigd, moet u het configuratiebestand of de code van de webpagina wijzigen om te voorkomen dat de website stopt met werken.