Formulieren Downloaden

Wijzigingsformulieren:

Indien uw e-mailadres niet correct geregistreerd staat bij het centrale register van (WHOIS) omdat deze niet meer actief is of inmiddels is gewijzigd kunt u de correctie schriftelijk via een formulier aanvragen . Stuur uw aanvraag naar het Active24 adres aangegeven onderop het formulier.

Wijzig de klantgegevens.

Tezamen met de ingevulde formulieren hebben we een scan nodig van uw ID-bewijs of van de persoon die verantwoordelijk is voor het bedrijf:

• Aanvraag om het contact e-mail wijzigen van het klantenaccount: Download ENG
  • Aanvraag om het wachtwoord te wijzigen van het klantenaccount: Download ENG

Wijzigingen bij het domein  (WHOIS):

Samen met de ingevulde formulieren hebben we een scan nodig van uw ID-kaart, of van iemand die de autorisatie heeft om namens het bedrijf te handelen.

• Aanvraag domeinhouder wijziging voor CZ domeinen: Download ENG
  • Aanvraag contact e-mail wijziging op NIC.CZ voor CZ domeinen: Download ENG
  • Aanvraag overdracht van GTLD naar ACTIVE 24: Download ENG

Indien de domeinen beheert worden door ICANN hebben wij uw ID niet nodig, het formulier kan dan opgestuurd worden met uw gescande handtekening:

• Aanvraag contactgegevens wijzigen op gTLD (ook genoemd new GTLDs domeinen) .Deze zijn geldig voor de onderstaande domeinen: Download formulier
  • .aero, .asia, .biz, .cat, .com, .coop, .info, .jobs, .mobi, .museum, .name, .net, .org, .pro, .tel a .travel. +  new GTLDs

Voor het wijzigen van de contactpersoon e-mailadressen en andere TLDs kan de procedure verschillend zijn. Neemt u aub contact op met onze klantenservice via een geautoriseerde aanvraag dan kunnen wij u benodigde informatie verstrekken.

Domein regels

• Regels voor geschillen en bedrijfspolitiek bij ADR.EU voor.EU domeinen: Download formulier.

Handleidingen:

OutlookSync:

Plug-in email client MS Outlook, deze dienst deelt de contacten en de kalenders  tussen de e-mailserver en de Active24 E-mail.