E-mail migratie wizard

Dankzij de migratie wizard kunnen we eenvoudig oude mailboxen inclusief alle bijbehorende data migreren naar onze nieuwe e-mail oplossing. Zelfs het wachtwoord voor de mailbox hoeft niet gewijzigd te worden.

NOTITIE: Contacten,spam mappen of prullenbak worden niet gemigreerd. Ook de interne instellingen van de mailbox worden niet gemigreerd (Regels, zwarte lijst, doorsturen etc.), moeten geëxporteerd worden voor de migratie.

Indien u de service ACTIVE 24 E-mail op uw domein besteld heeft en Start mail daarop actief  is zullen er geen nieuwe e-mail boxen worden .Deze diensten kunnen niet gelijktijdig worden gebruikt daarom is het noodzakelijk om nieuwe mailboxen te creëren  via de Migratie wizard. Deze kunt u vinden in het  Controle paneel

1. In het controle paneel via Diensten/E-mail/E-mail domein overzicht selecteert u het domein waarop de e-mail dienst geregistreerd staat ACTIVE 24 e-mail(1).

2. Hier kunt u kiezen om de mailbox inhoud te migreren(2of een nieuwe lege e-mailbox te creëren(3), deze zal dezelfde naam en wachtwoord behouden.

NOTITIE: Contacten, Spam-map en Bin worden niet gemigreerd. Ook de interne instellingen van de mailbox worden niet gemigreerd (regels, zwarte lijst, omleiding enz.), Deze moeten worden geëxporteerd voor migratie.
  3. Wanneer de Migratie loopt de duur is hiervan afhankelijk van het aantal mailboxen en de  hoeveelheid over te dragen data. Zodra de migratie voltooid is blijft enkel de ACTIVE 24 email optie in het domein menu. U ontvangt een bericht op het contact e-mailadres geregistreerd op uw account waarin aangegeven wordt dat de migratie succesvol is verlopen.
    LET OP: Als u e-mailclients van derden gebruikt, zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird, moet u ervoor zorgen dat u veilige poorten hebt ingesteld zoals in dit artikel.