Com redirigir el domini al lloc web?

Després d'introduir el domini a la barra d'adreces del seu navegador web, es produeix l'anomenada conversió del nom de domini en l'adreça IP. Per tant la pàgina web es mostrarà segons l'adreça IP configurada (registre A).

Com dirigir el domini als serveis d'ACTIVE 24?

Si el domini està utilitzant els nostres nameservers per apuntar, i en el moment de la creació no està apuntant a cap altre servei, el domini serà apuntat automàticament. En cas contrari, cal establir al domini un registre A, a l'adreça IP del servei que desitja utilitzar. Trobarà a continuació la llista de serveis i les seves adreces IP corresponents.

Hosting - L'adreça IP del hosting la trobarà a l'Àrea de client als detalls del servidor virtual.

Superpage - Registre A per al domini de 2n o 3r nivell (subdomini) escollit, amb la IP 81.95.96.76

Webforward - Registre A per al domini de 2n o 3r nivell (subdomini) escollit, amb la IP 81.95.96.29

Mailforward - Registre MX amb mailforward.globe.cz.

Fotogalería - Registre A amb la IP 81.95.96.181

Mi Website - L'adreça IP la trobarà a l'Àrea de client a visió general del servei Mi Website.
Consell: Els registres MX per a les nostres solucions de correu electrònic Start E-mail y Active24 E-mail les trobarà a Registres DNS i configuració de ports per correu electrònic.

Redirecció per Webforward

Mitjançant aquest servei vostè pot redirigir el domini cap a qualsevol lloc web. Aquest servei pot ser utilitzat sempre que el domini estigui registrat amb nosaltres i tingui configurats els nostres nameservers i a més el domini estigui apuntant a l'adreça IP 81.95.96.29.

Fent servir aquest tipus de redirecció, el navegador mostrarà l'adreça de destinació, per tant el visitant de la pàgina sabrà amb claredat que està sent redirigit a una adreça diferent de la introduïda per ell al navegador.

Aquest servei es pot activar fàcilment seguint aquest article Webforward - redireccionament de domini.

Ús de registres DNS

La redirecció de dominis pot establir-se mitjançant registres DNS independents (A, AAAA, CNAME etc.). Si el domini està utilitzant els nostres nameservers, pot continuar a l'article Configuració de DNS .

Si el domini utilitza els nameservers d'un altre registrador, si us plau contacti amb ell, o canviï els nameservers pels nostres.