Transferir lloc web a Active 24

En transferir el seu lloc web des d'un altre proveïdor cap a Active 24, li proporcionem un 100% d'allotjament web addicional de forma gratuïta. Per exemple, si paga per un paquet web a ACTIVE 24 per a un any, obtindrà automàticament un segon any d'allotjament web totalment gratis.

Consell: Els nostres especialistes l'ajudaran a transferir el seu lloc web a nosaltres des d'un altre proveïdor de hosting. Posis en contacte amb el nostre Servei d'atenció al client.

Aquest article explica com transferir el seu lloc web. El procediment per traslladar el seu domini des d'un altre registrador es descriu en l'article: Transferència de domini a Active 24.

Triar un servei de hosting

En funció de les necessitats del seu lloc web, esculli de la nostra oferta el paquet d'allotjament més adequat per al seu projecte.

Per als sistemes de gestió de continguts CMS (Wordpress, Joomla, Drupal, etc.), el paquet Complete en Linux és l'adequat. Si no està segur de quin paquet triar, consulti amb l'administrador del seu lloc.

Pot realitzar la contractació del paquet de hosting des del nostre formulari de comanda. Durant la comanda, pot iniciar la sessió al seu compte si ja és client o crear un nou compte de client des d'on podrà administrar els seus serveis.

Quan finalitzi la comanda, rebrà una sol·licitud de pagament al correu de contacte. El 100% web hosting extra gratis s'aplicarà un cop s'hagi rebut el pagament en el nostre compte. Vegi les condicions de la promoció 100% web hosting extra gratis.

Establiment del servei

Els serveis d'allotjament web es configuren automàticament després d'haver rebut el pagament en el nostre compte.

Dins dels 60 minuts següents a la instal·lació del servei, rebrà un correu electrònic que conté les dades de configuració del hosting web i altra informació important.

Si vostè ha contractat un paquet de Multihosting per allotjar diversos llocs web, haurà de configurar un servidor virtual per al domini seleccionat a l'Àrea de client .

Utilitzar la còpia de seguretat per al trasllat

Per efectuar el trasllat del lloc web, primer ha de descarregar les dades des del seu proveïdor de serveis original cap al seu PC.

Des del servidor web original, iniciï sessió utilitzant un client FTP, com Total Commander o Filezilla i descarregui els arxius del lloc web en el seu ordinador.

Si no coneix les dades d'accés a l'FTP de l'allotjament original, posi's en contacte amb el seu actual proveïdor, qui haurà de facilitar-li la informació.

Si el lloc web també utilitza la base de dades, asseguri's d'exportar tant les dades com la base de dades. Per a l'exportació de la base de dades, posis en contacte amb el proveïdor de hosting web original.

Un cop hagi descarregat totes les dades del lloc original, connecti's a l'FTP del nou servidor virtual a Active24. Les dades d'accés les trobarà a l'e-mail de configuració.

Si el domini encara no apunta al nou allotjament, utilitzi una adreça alternativa com host. Carregui els arxius de la web a la carpeta WWW (o WWWRoot).

Quan tingui les dades disponibles de la base de dades, pot importar-los a la base de dades configurada a Active24. Importi la base de dades MySQL a través de la interfície phpMyAdmin, faci servir la interfície mssqlbackup.active24.cz per a les bases de dades MSSQL.

Editar l'arxiu de configuració

Si està utilitzant el sistema de gestió de continguts (Wordpress, Joomla, Drupal, etc.), normalment és necessari editar les dades d'accés a la base de dades en un fitxer de configuració.

L'accés a la base de dades el trobarà a l'e-mail de configuració, o pot configurar-ne de nous.

A continuació, trobarà la ubicació dels arxius de configuració per als sistemes de gestió de continguts més comuns:

Wordpress – /www/wp-config.php

Joomla – /www/configuration.php

Drupal – /www/sites/default/settings.php

Comprovar la funcionalitat de les pàgines en una adreça alternativa

A l'e-mail de configuració trobarà l'anomenada adreça alternativa que condueix directament a la ubicació del host web al nostre servidor i és, per tant, funcional fins i tot quan el domini no apunta al nostre servidor.

En aquesta adreça, pot comprovar el funcionament del seu lloc web abans d'apuntar el domini.

Nota: Per a alguns sistemes de gestió de continguts (com Wordpress), la visualització correcta de les pàgines, especialment els seus estils, és a dir, gràfics, depèn del nom de domini al qual accedeixi. Sota la adreça alternativa, pot ser que no es mostri correctament!

Canviar al nostre servei d'E-Mail

Tots els paquets de Hosting Web d'Active24 inclouen servei de correu electrònic. Si desitja transferir les seves bústies a la nostra empresa, primer les ha de crear a l'Àrea de client en la secció E-mails fent clic al nom de domini en la llista de dominis.

Configuri les noves bústies en el seu client de correu segons les nostres instruccions detallades. Per obtenir informació general sobre la configuració de servidors i ports, consulti Registres DNS i configuració de ports per correu electrònic.

Moure missatges és possible si configura alhora la bústia original i l'acabada de crear en Outlook (o un altre programa de correu). Només ha de moure les dades dins del client de correu d'una carpeta a una altra al compte que es crea per a la nova bústia.

També pot accedir a la bústia de correu electrònic a través de la nostra interfície web

Suggeriment: Per obtenir més informació sobre el nostre servei de correu electrònic, inclosos els suggeriments de configuració i problemes comuns, consulti les pàgines d'ajuda.

Configuració DNS del domini

Una vegada que la web està funcionant correctament a l'adreça alternativa i està preparat per rebre l'e-mail a les bústies, l'últim pas és redirigir el domini.

Si el domini utilitza els servidors de noms de la nostra empresa, pot configurar fàcilment una redirecció vostè mateix a l'Àrea de client.

A la secció Dominis, faci clic al nom de domini i, a continuació, faci clic a Registres DNS.

Per dirigir un domini a un lloc web, haurà d'establir un registre A per al domini de segon nivell i per www a l'adreça IP del servidor en el qual s'està executant el lloc web. Aquesta adreça IP apareix en el correu de configuració, però també la pot trobar a l'Àrea de client en els detalls del servidor virtual.

Per al correcte funcionament dels seus correus electrònics, cal canviar els registres MX, on s'introduirà el següent en lloc dels existents:

Prioritat     Mailserver

10            mx1.active24.com.
20            mx2.active24.com.
Avís: Els canvis en la configuració de DNS no tenen efecte immediatament, poden transcórrer unes poques hores. Entre 2 i 24 hores, el domini es redirigirà i el seu contingut funcionant completament a la nostra empresa