Instal·lació manual d'un Gestor de continguts CMS

En els paquets web hosting Complete, Firm i Expert amb sistema operatiu Linux i Windows tots els nostres clients tenen l'opció d'instal·lar un gestor de contingut CMS de la seva elección.

Faci servir aquesta opció si vol instal·lar el sistema de gestió de continguts en una carpeta de la seva elecció.

Wordpress

Per a la instal·lació de Wordpress a la carpeta per defecte del servidor /www/, es recomana utilitzar la Instal·lació amb One click

Què es necessita per a la instal·lació manual?

Instal·lació pas a pas

1. Iniciï sessió al FTP del servidor virtual seleccionat.
  2. Triï la carpeta de destinació per a la instal·lació /www/carpeta - pot deixar la carpeta /www/, només estigui segur que la carpeta està buida.
  3. Descarregui la versió actual de Wordpress dels llocs web oficials, i extregui l'arxiu zip.
  4. Pugi el paquet d'instal·lació Wordpress extret mitjançant FTP, a la carpeta de destinació /www/carpeta al servidor virtual.
  5. Per a la instal·lació manual de Wordpress, escrigui en el seu navegador web el domini (per exemple: www.domain.xy/carpeta). Si el domini no està apuntant al servidor que conté la nova instal·lació, pot utilitzar una adreça alternativa - la pot trobar a Detalls del servidor virtual, després d'iniciar sessió al Tauler de control (Serveis/Webhosting i servidors/servidors virtuals).
  6. Triï l'idioma d'instal·lació i segueixi l'assistent d'instal·lació.
  7. En un dels passos cal introduir les dades d'accés per a la base de dades - van ser enviats al seu correu electrònic de contacte incloent nom, contrasenya i nom de la base de dades i servidor de base de dades.
  8. Un cop completada amb èxit la instal·lació, rebrà al seu e-mail de contacte la confirmació i les dades d'accés a WordPress. Ara ja pot entrar a l'administració de WordPress a l'adreça domini.xy/carpeta/wp-login.php.

Instruccions detallades:

1. Descarregui el paquet d'instal·lació des dels llocs web oficials de Wordpress    Descargue el paquete de instalación desde los sitios web oficiales de Wordpress.
  2. Iniciï sessió al FTP del servidor virtual seleccionat.
  3. Crei la carpeta de destinació per a la instal·lació /www/carpeta - pot deixar la carpeta /www/, només estigui segur que la carpeta està buida.
  4. Pugi el paquet d'instal·lació Wordpress extret mitjançant FTP, a la carpeta de destinació /www/carpeta al servidor virtual.
  5. Escrigui en el seu navegador web el domini (per exemple: www.domain.xy/carpeta). Si el domini no està apuntant al servidor que conté la nova instal·lació, pot utilitzar una adreça alternativa  (Per exemple domain.xy.uvirtXY.active24.cz/carpeta).
  6. En primer lloc li apareixerà l'opció d'idioma de Wordpress. Triï l'idioma preferit i faci clic a Continuar.En el pas següent, la guia comprova si té preparada la informació d'inici de sessió a MySQL, només ha de fer clic a Anem allà!.
  7. La informació d'inici de sessió a la base de dades s'envia al correu electrònic de contacte just després de la creació de la base de dades. Si no la té, en pot crear una altra de nova en el Tauler de control (Serveis/Webhosting i servidors/servidors virtuals). Després de completar els detalls d'accés necessaris, faci clic a Tramet.
  8. Si tota la informació s'ha emplenat correctament, li apareixerà una nova finestra de text. Continui fent clic al botó Executar la instal·lació.
  9. En aquesta finestra pot triar el nom del seu lloc web i configurar el compte de l'administrador amb l'adreça e-mail, a la qual WordPress enviarà la informació important - per exemple, en el cas d'oblidar la contrasenya. Després de completar la informació, faci clic a Instal·la el WordPress.

I ara està fet. Ara pot Entrar amb la informació d'inici de sessió que ha configurat en el pas anterior de la instal·lació. L'inici de sessió es pot fer sempre des de la adreça domini.xy/carpeta/wp-login.php.

Joomla

Per a la instal·lació de Joomla a la carpeta per defecte del servidor /www/, es recomana utilitzar la Instal·lació amb One click

Què es necessita per a la instal·lació manual?

Instalación paso a paso

1. Iniciï sessió al FTP del servidor virtual seleccionat.
  2. Triï la carpeta de destinació per a la instal·lació /www/carpeta - pot deixar la carpeta /www/, només estigui segur que la carpeta està buida.
  3. Descarregui la versió actual de Joomla dels llocs web oficials, i extregui l'arxiu zip.
  4. Pugi el paquet d'instal·lació Joomla extret mitjançant FTP, a la carpeta de destinació /www/carpeta al servidor virtual.
  5. Per a la instal·lació manual de Joomla, escrigui en el seu navegador web el domini (per exemple: www.domain.xy/carpeta). Si el domini no està apuntant al servidor que conté la nova instal·lació, pot utilitzar una adreça alternativa - la pot trobar a Detalls del servidor virtual, després d'iniciar sessió al Tauler de control (Serveis/Webhosting i servidors/servidors virtuals).
  6. Triï l'idioma d'instal·lació i segueixi l'assistent d'instal·lació.
  7. En un dels passos cal introduir les dades d'accés per a la base de dades - van ser enviats al seu correu electrònic de contacte incloent nom, contrasenya i nom de la base de dades i servidor de base de dades.
  8. Un cop completada amb èxit la instal·lació, rebrà al seu e-mail de contacte la confirmació i les dades d'accés a Joomla. Ara ja pot entrar a l'administració de Joomla a la adreça domini.xy/carpeta/administrator.

Instrucciones detalladas:

1. Descarregui el paquet d'instal·lació des dels llocs web oficials de Joomla.
  2. Iniciï sessió al FTP del servidor virtual seleccionat.
  3. Crei la carpeta de destinació per a la instal·lació /www/carpeta - pot deixar la carpeta /www/, només estigui segur que la carpeta està buida..
  4. Pugi el paquet d'instal·lació Joomla extret mitjançant FTP a la carpeta de destí /www/carpeta al servidor virtual.
  5. Escrigui en el seu navegador web el domini (per exemple: www.domain.xy/carpeta). Si el domini no està apuntant al servidor que conté la nova instal·lació, pot utilitzar una adreça alternativa  (Per exemple domain.xy.uvirtXY.active24.cz/carpeta).
  6. A la primera finestra d'instal·lació, ha d'omplir el nom del lloc web i la descripció del lloc (per als motors de cerca), aquí també establirà l'accés de l'administrador al sistema de gestió de continguts i el correu electrònic de contacte pel cas de oblidar la contrasenya. Un cop hagi completat totes les dades, faci clic a Següent.
  7. Seleccioni el tipus de base de dades, pot deixar la selecció MySQLi per defecte. Introdueixi les dades d'accés a la base de dades, van ser enviades al seu e-mail de contacte quan es va crear la base de dades. Si no les té, pot comprovar la informació d'inici de sessió al Tauler de control (Serveis/Webhosting i servidors/servidors virtuals). Torni a afegir els prefixos de taula. Després d'introduir la informació necessària, feu clic a Següent.
  8. Si totes les dades han estat completades correctament, veurà el Resum de dades, aquí pot fer ajustaments a la configuració. Recomanem que carregui dades de mostra que pot personalitzar per a les seves pròpies necessitats. Si està d'acord amb tots els paràmetres, pot continuar fent clic al botó Instal·lar.
  9. Pot començar a utilitzar Joomla immediatament. Simplement entreu en l'administració fent clic a Admin. Com a administrador, pot entrar en qualsevol moment a través de domain.xy/carpeta/administrator.