Mi Website - Gestió i creació d'un lloc web

Mitjançant el nostre servei Mi Website pot, en uns pocs passos, crear un lloc web fàcilment. És un gestor de continguts CMS, que utilitza les funcions drag & drop (arrossegar i deixar anar). Gràcies a això, pot actualitzar el seu lloc web en qualsevol moment segons les seves necessitats.

Per gestionar Mi Website no necessita tenir coneixements de programació.

A l'Àrea de client trobarà la informació bàsica del servei Mi Website, versió, estat, adreça IP i l'historial de pagaments. Des de l'Àrea de client pot accedir directament a l'editor del lloc web, o pot actualitzar la versió de Mi Website.

Manual de Mi Website

En el manual trobarà instruccions detallades per crear contingut i imatges del lloc web amb el nostre servei Mi Website.

Descarregar manualManual de Mi Website