Mi Website - Gestió i creació d'un lloc web

Mitjançant el nostre servei Mi Website pot, en uns pocs passos, crear un lloc web fàcilment. És un gestor de continguts CMS, que utilitza les funcions drag & drop (arrossegar i deixar anar). Gràcies a això, pot actualitzar el seu lloc web en qualsevol moment segons les seves necessitats.

Per gestionar Mi Website no necessita tenir coneixements de programació.

A l'Àrea de client trobarà la informació bàsica del servei Mi Website, versió, estat, adreça IP i l'historial de pagaments. Des de l'Àrea de client pot accedir directament a l'editor del lloc web, o pot actualitzar la versió de Mi Website.

Manual de Mi Website

En el manual trobarà instruccions detallades per crear contingut i imatges del lloc web amb el nostre servei Mi Website.

Descarregar manualManual de Mi Website

On puc editar pàgines?

Pot accedir fàcilment a l'edició de pàgines a través de l'Àrea de Client. No cal introduir credencials addicionals per a això.

1. Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió al Tauler de control. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.
  2. Al menú de l'esquerra, vagi a la secció Mi Website, i faci clic a Detall en el domini en el qual vol editar pàgines.
  3. A la següent pantalla, podrà veure els detalls del servei. Faci clic al botó Accedir a l'editor web per iniciar l'edició de pàgines.
  4. Ara podrà realitzar online les modificacions i actualitzacions del seu lloc web.

Com configurar l'acceptació de l'ús de cookies

Alguns serveis de Google requereixen que els usuaris dels llocs web siguin avisats sobre l'ús de les anomenades cookies, és a dir, l'emmagatzematge de diversa informació sobre els visitants del lloc.

L'avís generalment s'afegeix en forma d'una barra d'alerta que un cop acceptat no tornarà a aparèixer al visitant, de manera que no ha de preocupar-se per les modificacions en el disseny.

Primer, generi el codi de l'alerta en si mateix. Pot trobar fàcilment un generador de codis o utilitzar silktide.com.

Un cop hagi obtingut el codi, l'haurà incrustar a la pàgina amb el widget HTML.

1. Iniciï sessió en l'Editor del lloc web.
  2. Vagi a l'edició de la pàgina d'inici i seleccioni Widgets a la barra d'edició,
  3. Arrossegui el widget </> codi HTML a qualsevol part del seu lloc web.
  4. Introdueixi tot l'script generat en el camp que li apareixerà - li recomanem generar la seva pròpia seqüència d'ordres (script).
    <!-- Begin Cookie Consent plugin by Silktide - http://silktide.com/cookieconsent -->
    <script type="text/javascript">
        window.cookieconsent_options = {"message":"Text de mostra per alertes
    amb l'ús de cookies","dismiss":"Ho entenc!", "learnMore":"Més informació",
        "link":null,"theme":"dark-bottom"};
    </script>
    <script type="text/javascript"
    src="//cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/cookieconsent2/1.0.10/cookieconsent.min.js">
    </script>
    <!-- End Cookie Consent plugin -->

5. Guardi els canvis i publiqui la pàgina. Ara veurà l'advertiment addicional quan visiti el lloc.