Instal·lació amb un sol clic (WordPress, Joomla, ..)

En els paquets de hosting Complete, Firm i Expert amb sistema operatiu Linux, pot utilitzar la nostra senzilla eina d'instal·lació dels Gestors de continguts CMS més populars.

Actualment oferim instal·lar des de l'Àrea de client: Joomla, Drupal, Wordpress i phpBB.

Què es necessita per a la instal·lació automàtica?

NOTA: Per als CMS instal·lats amb el nostre servei d'instal·lació amb un sol clic, no oferim suport tècnic. Els CMS oferts disposen d'una gran base d'usuaris, que estan creant nous tutorials constantment.
  1. Iniciï sessió al Tauler de control.
  2. Esculli el hosting en el que vol instal·lar el CMS (Serveis/Hosting i servidors/Servidors virtuals).
  3. A l'opció Instal·lació amb One click, faci clic a Accedir.
  4. Seleccioni el gestor de continguts CMS i l'idioma d'instal·lació, a continuació faci clic a Instal·lar.
  5. Les dades per accedir s'enviaran en uns minuts al correu electrònic de contacte.

Instruccions detallades:

1. Amb les seves dades d'accés, inici sessió al Tauler de control. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.
  2. Un cop hagi accedit, triï el hosting per al que vol instal·lar el CMS (Serveis/Webhosting i servidors/Servidors virtuals).
  3. Primer comprovi si ha creat la base de dades MySQL. Si no ho ha fet, en pot crear una de nova.
  4. A detalls del servidor, faci clic al botó Accedir, en l'opció Instal·lació amb One click al final de la pàgina.
  5. Seleccioni el gestor de continguts CMS i l'idioma d'instal·lació, a continuació faci clic a Instal·lar.
  6. La instal·lació s'executarà en uns minuts. Les dades d'inici de sessió per al CMS s'envien sempre a l'e-mail de contacte del seu compte de client.