Wordpress - Canvi de domini

Al iniciar sessió a l'administració de Wordpress, es verifica l'enrutament de domini , si el domini està enrutat a un altre servidor, falla l'inici de sessió a l'administració i és necessari configurar una adreça alternativa per el nou servidor en Wordpress.  Pot trobar una adreça alternativa per el seu allotjament a l'Àrea de client.

També pot utilitzar aquest procediment per canviar el domini que està fent servir. Aquest canvi es pot fer en qualsevol moment, no només sobre les noves instal·lacions del sistema de gestió de continguts. El canvi no afecta al tràfic del lloc.

1. Iniciï sessió a la base de dades del hosting basat en Wordpress.
  2. A la base de dades, trobarà l'entrada wp_options
  3. En aquesta taula, pot cambiar el valor de siteurl y home. A tots dos es pot sobreescriure el camp option_value per incloure una adreça de hosting alternativa.
  4. Confirmi el canvi fent clic a Aceptar, la nova configuració tindrà efecte immediatament.

Instruccions detallades:

Per poder canviar el domini, necessita saber les dades d'accés a la base de dades, utilitzada actualmente per Wordpress. L'ideal és tenir a mà l'e-mail de configuració que va rebre durant la instal·lació del servei al dominio. L'e-mail conté el nom d'usuari i contrasenya de la base de dades.

Si no te accés a l'e-mail de configuració, pot iniciar sessió a FTP i accedir a l'arxiu wp-config.php. Pot trobar-lo directament a la carpeta WWW, o en el seu cas, al directori a on estigui instal·lat Wordpress.

1. Amb aquestes dades, accedeixi a la base de dades MySQL.
  2. A la base de dades, aneu a la taula wp_options y localitzi els elements siteurl y home.
  3. Faci clic per editar i sobreescriure el domini.
    CONSELL: Pot trobar l'adreça alternativa a l'Àrea de client, a l'apartat Serveis/Webhosting i servidors/Servidors virtuals/Informació del servidor.
  4. Faci clic a Acceptar para confirmar els canvis, els quals tindran efecte immediatament. L'inici de sessió a l'administració funcionará ara amb la nova adreça.