Wijzigingen contact informatie en/of betalingen

Wijzigingen van de contact en/of betaal informatie kan op ieder moment vanuit het controlepaneel geregeld worden . Wanneer u gegevens wenst te wijzigen voor facturen die al verstuurd zijn is het mogelijk contact opnemen met de klantenservice via een geautoriseerde aanvraag.

Het bewerken van een account is uitsluitend mogelijk als u daar toegang toe heeft. Als u informatie wilt wijzigen wat betreft een bedrijfsaccount en alleen maar toegang heeft tot het account van de contactpersoon kunt u de gegevens en informatie niet bewerken.

Wanneer u geen toegang heeft tot het account en/of contact e-mailadres of telefoonnummer kunt u een formulier digitaal  invullen en handmatig ondertekenen en de aanvraag doen zodat wij de gegevens voor u wijzigen. Het is noodzakelijk om dit formulier te scannen en deze retour op te sturen met uw e-mailadres en een scan van uw identiteitsbewijs.

NOTITIE: Het wijzigen van de contactinformatie op uw klantenkaart in onze database heeft geen effect op de geregistreerde domeinen en deze zullen bij het register niet gewijzigd worden. Elk domein heeft zijn eigen contactgegevens die op het centraal register geregistreerd staan. Zie de instructies hiervoor in het artikel wijzigen van contactgegevens bij domein registratie.

Klant gegevens veranderen;

1. Log in op het Controlepaneel.
  2. Klik op de naam of de naam van het bedrijf in de  rechter bovenhoek.
  3. Bewaar de veranderingen door op; Bewaar wijzigingen te klikken en conformeer de veranderingen door het wachtwoord in te voeren van uw controlepaneel.
  4. Bewaar de wijzigingen die u gemaakt heeft. Wanneer u een factuur wilt wijzigen kunt u contact met de klantenservice opnemen via een geautoriseerde aanvraag of open de chat optie.

Uitgebreide toelichting:

1. Gebruik uw login gegevens en log in op het Controle paneel. Als u deze niet meer heeft kunt u een nieuw wachtwoord  aanvragen.
  2. Klik op de naam of de naam van het bedrijf  welke zich in de rechterbovenhoek bevindt.
  3. U kunt ook de vereiste contactgegevens bewerken, die ook voor facturering worden gebruikt. U kunt niet de ID of NIF bewerken, u moet dan een  nieuwe klantenkaart aanmaken voor deze wijziging en de diensten naar de nieuwe klantenkaart verplaatsen.
  4. Sla de wijzigingen op door op; Wijzigingen opslaan te klikken en bevestig de wijzigingen door het wachtwoord  in te voeren van uw klantenkaart.
  5. Als u ook het factuur wilt wijzigen, neemt u contact op met ons via een geautoriseerde aanvraag. Als u all een betalingsverzoek (proforma) heeft ontvangen, kunt u deze betalen. De officiële factuur zal worden voorzien van de bijgewerkte gegevens.