Ongelimiteerde hosting: parameters en aanvullende diensten

Nadat u heeft ingelogd in het  Controlepaneel, vindt u de parameters van de hosting die u heeft in de sectie Servers en hosting/Serveroverzicht.

We stellen een groot aantal aanvullende diensten voor hosting ter beschikking, die gemakkelijk kunnen worden geactiveerd (domein aliassen,AWStats statistieken, foutmeldingen, enz.)

Samenvatting van aanvullende diensten.

De aanvullende diensten variëren afhankelijk van het besturingssysteem van de virtual server

Voor diensten van het Linux besturingssysteem, raadpleeg het artikel Specifieke kenmerken van de Linux-besturingssysteem.

Voor diensten van het Windows besturingssysteem, raadpleeg het artikel Specifieke kenmerken van de Windows-besturingssysteem

IPv6 adressen van ACTIVE 24.

Sinds 6  juni  2012, hebben alle gecreëerde hostings automatisch  IPv6 adressen en ACTIVE 24 ondersteunt alle virtuele hostings die tot nu toe zijn geconfigureerd, die ook de DNS-dienst hebben. Daardoor is het niet nodig dat de klant actie onderneemt om IPv6 te activeren.

Houd er rekening mee dat het  IPv6 adres specifiek voor elk domein is,u kunt dit controleren door de AAAA DNS-record na te kijken welke geconfigureerd staat bij het domein. Voor een domein dat niet via de ACTIVE 24 DNS-servers loopt, moet het worden geconfigureerd in het controlepaneel van de  DNS-beheerder. U ontvangt het juiste IPv6-adres voor uw nieuwe hosting in de configuratie-e-mail,u kunt het ook vinden in het  Controlepaneel. Ga naar Servers en hosting/Serveroverzicht, klik op de naam van de virtuele server. Hier kunt u de IPv4- en IPv6-adressen van uw virtuele server zien.

Als u domeinaliassen toevoegt aan uw hosting, raden we u aan ook AAAA-records aan te maken in deze domeinen met aliassen (of CNAME die verwijzen naar AAAA). Anders zijn de aliassen niet bereikbaar via het nieuwe IPv6-protocol.

Notitie: Als u het A-record van uw domein om welke reden dan ook wijzigt, moet u ook het AAAA-record wijzigen. Anders kunnen bezoekers een andere inhoud van de website zien, afhankelijk van of ze toegang hebben tot de oude IPv4 of een nieuwe IPv6.

opmerkingen:
- Natuurlijk kunt u de AAAA-record van DNS verwijderen om IPv6 in het domein uit te schakelen. Een dergelijke stap wordt echter niet aanbevolen.
- Als u een "A" -record in het domein verwijdert en alleen "AAAA" achterlaat, zijn de pagina's niet beschikbaar voor gebruikers die geen IPv6-verbinding hebben, wat over het algemeen niet wenselijk is.
- Als u de site via IPv6 opent, kunt u deze controleren op het volgende adres waar u uw openbare IP-adres zult zien:  http://active24.cz/ip/   De pagina's zijn uiteraard ook beschikbaar als ze geen IPv6-functionaliteit     hebben. Alleen als u IPv6 hebt ingeschakeld maar niet juist hebt geconfigureerd, kan er een vertraging van 10 seconden optreden tijdens het laden van de pagina.
- U kunt een meer gedetailleerde IPv6-functie vinden voor de klant bij; http://www.test-ipv6.cz/

E-mail Start programma.

Elk ongelimiteerd hosting pakket, bevat een e-mailpakket Start programma,waarmee u e-mailaccounts voor uw domein kunt instellen.

Het aantal accounts is ongelimiteerd, De minimale grootte van de mailbox is ingesteld op 5 MB en de maximale beschikbare ruimte is 5 GB voor alle accounts samen.

Als u meer dan 5 GB aan e-mailruimte nodig heeft, kunt u de nieuwe service gebruiken Active24 E-Mail en op elk gewenst moment instellen bij;  migratie gids.