Met behulp van onze service My Website, kunt u in een paar stappen eenvoudig een website creëren. Het is een CMS content manager die gebruik maakt van de functies drag&drop (slepen en loslaten).  Het gevolg hiervan is dat U uw website op elk gewenst  moment kunt wijzigen en aanpassen aan uw benodigdheden.

Om mijn website te beheren heeft u geen programmerings-kennis nodig.

In het Controle paneel vindt u de basisinformatie van de dienst My Website, de versie, de status, het IP-adres, en de betalings geschiedenis.  Vanuit het controlepaneel heeft u direct toegang tot website-editor tevens kunt U de versie van My Website updaten.

De handleiding van My Website.

In de handleiding vindt u gedetailleerde instructies hoe U uw website kunt confectioneren qua inhoud en afbeeldingen met behulp van de My website service.

Download de handleidingHandleiding van My Website

Waar kan ik pagina's bewerken?

U kunt eenvoudig de pagina-editie openen in de Klant-omgeving. Het is niet noodzakelijk om aanvullende wachtwoorden of login details in te voeren.

1. Meld u met uw inloggegevens aan bij het Controle paneel. Als u uw toegangsgegevens niet heeft, kunt u een aanvraag indienen en een nieuw wachtwoord opvragen.
  2. Ga in het menu aan de linkerkant naar het gedeelte My Website, en klik op Details van het domein waarin u pagina's wilt bewerken.
  3. Op het volgende scherm kunt u de details van de service bekijken. Klik op de knop Open de web-editor om pagina's te bewerken.
  4. Nu kunt u online wijzigingen en updates aan uw website aanbrengen.

Hoe de acceptatie van het gebruik van cookies te configureren

Voor de meeste Google-services is het een vereiste dat gebruikers van de websites worden gewaarschuwd voor het gebruik van de zogenaamde cookies, dat wil zeggen, de opslag van verschillende informatie aangaande bezoekers van de site.

De melding wordt meestal toegevoegd in de vorm van een waarschuwingsbalk  eenmaal geaccepteerd zal deze niet opnieuw verschijnen voor de bezoeker, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de ontwerpwijzigingen.

Maak eerst zelf de waarschuwingscode.  U kunt eenvoudig een codegenerator vinden of silktide.com gebruiken.

Nadat u de code hebt verkregen, is het noodzakelijk dat U deze toevoegt op de pagina en met de widget HTML verbind.

1. Meld U aan bij Website-editor
  2. Ga naar de versie van de startpagina en selecteer Widgets in de bewerkingsbalk..
  3. Sleep de widget  </> HTML code naar een willekeurig deel van uw website..
  4. Voer al het gegenereerde script in op het veld dat zal verschijnen - we raden aan om uw eigen script (script) te genereren.
    <!-- Begin Cookie Consent plugin by Silktide - http://silktide.com/cookieconsent -->
    <script type="text/javascript">
        window.cookieconsent_options = {"message":"Voorbeeldtekst voor waarschuwingen
    voor het gebruik van cookies","ontslaan":"¡Ik begrijp het!", "LeerMeer":"Meer informatie",
        "link":null,"theme":"dark-bottom"};
    </script>
    <script type="text/javascript"
    src="//cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/cookieconsent2/1.0.10/cookieconsent.min.js">
    </script>
    <!-- End Cookie Consent plugin -->

5. Sla de wijzigingen op en publiceer de pagina. U ziet nu de extra waarschuwing wanneer u de website bezoekt.