Met behulp van onze service My Website, kunt u in een paar stappen  gemakkelijk een website creëren. Het is een content manager CMS, welke gebruik maakt van de functies drag&drop (slepen en loslaten).  Het gevolg hiervan is dat  u uw website op elk gewenst  moment kunt wijzigen en aanpassen aan uw wensen.

Om mijn website te beheren heeft u geen programmerings kennis nodig.

In het Controle paneel vindt u de basisinformatie van de dienst My Website, de versie, de status, IP-adres, en de betaling geschiedenis.  Vanuit het controlepaneel heeft u direct toegang tot website editor, of kunt u de versie van My Website updaten.

De handleiding van My Website.

In de handleiding vindt u gedetailleerde instructies voor het maken van een inhoud en afbeeldingen voor uw website, met onze dienst My website.

Download de handleidingHandleiding van My Website