Op de hosting pakketten Compleet, Firma en Expert  met het besturingssysteem Linux kunt u eenvoudig het populaire installatieprogramma van CMS gebruiken.

Momenteel bieden wij deze installatie aan via het Controle paneel voor: Joomla, Drupal, Wordpress and phpBB.

Vereiste voor deze installatie:

NOTITIE: Voor CMS geïnstalleerde One click installatie diensten bieden wij geen technische ondersteuning. Aangeboden wordt een grote database van CMS gebruikers die constant handleidingen creëren.
  1. Inloggen op het  Controle paneel.
  2. Kies de hosting waarop u  de CMS wil installeren (Diensten/Webhosten en Server/Virtual server).
  3. Bij de optie One click installer klik  op Enter.
  4. Kies voor CMS en klik op Installeren.
  5. De login details worden binnen enkele minuten opgestuurd naar het contact e-mailadres.

Uitgebreide toelichting:

1. Gebruik uw login informatie om in te loggen op het Controle paneel. Of u kunt een nieuw wachtwoord aanvragen.
  2. Na het inloggen kiest u voor de virtuele server, waar U de CMS wenst te installeren (Diensten/Webhosting en Server/Virtual server)
  3. Eerst even nakijken of u de MySQL database heeft aangemaakt .Mocht dit niet het geval zijn kunt U een nieuwe aanmaken.
  4. In detail van de server klikt u op de laatste optie One click installer op de button Enter.
  5. Kies CMS en op dezelfde lijn kiest u voor Installatie.
  6. Installatie zal binnen een paar minuten plaatsvindenDe login details voor CMS worden altijd opgestuurd naar het contact e-mailadres van uw klantenkaart.