One click installatie (WordPress, Joomla, ..)

Op de hosting pakketten Compleet, Firma en Expert  met het besturingssysteem Linux kunt u eenvoudig het populaire installatieprogramma van CMS gebruiken.

Momenteel bieden wij deze installatie aan via het Controle paneel voor: Joomla, Drupal, Word press and phpBB.

Vereiste voor deze installatie:

TIP: als u hulp nodig hebt bij het instellen van Word press of het overbrengen van de webpagina van een andere provider,
Neem contact op met onze klantenservice specialisten.

Hoe installeert U het content management systeem

1. Log in op het Controle paneel
  2. In het menu kies Diensten en daarna Snelle installatie (Diensten/Snelle installatie).
  3. Klik op Installeer bij het gewenste systeem, selecteer vervolgens de bestemmingshosting (domein) en kies de taal van het CMS.
  4. Als de serverruimte leeg is en ook de MySQL database is leeg, zal het systeem de installatie meteen uitvoeren.
  5. De login gegevens zullen binnen enkele minuten naar het contact e-mailadres gestuurd worden.

Uitgebreide instructies:

1. Log met uw login gegevens in op het Controle paneel. Als U de gegevens niet heeft kunt U hier vragen om een nieuw wachtwoord.
  2. Als U ingelogd bent, kies in het menu voor Diensten en daarna voor Snelle installatie. Klik op installeer bij het gewenste systeem. (bv:, Installeer Word press).
  3. Selecteer vervolgens de bestemmingshosting (domein) en kies de taal van het CMS. Klik vervolgens op Installeer Word press
  4. In het geval dat er al data op de server en database staan, moet U zowel de inhoud verwijderen via de FTP en op de MySQL. Klik op Doorgaan om de inhoud te verwijderen en het gewenste CMS te installeren.
  5. Als de serverruimte leeg is en ook de MySQL database is leeg, zal het systeem de installatie meteen uitvoeren. Als het CMS geïnstalleerd is, zal het MySQL wachtwoord automatisch veranderd worden. (het nieuwe wachtwoord zal samen met de bevestiging van de installatie, worden gestuurd naar het contact e-mailadres)
  6. De login gegevens zullen binnen enkele minuten naar het contact e-mailadres gestuurd worden..