Pravidla .CO.UK a ORG.UK

Pravidla .UK doménových koncovek můžete nalézt na stránkách centrálního registru nominet.uk.

 

 

Podmínky pro registraci .CO.UK a .ORG.UK
 

Držitelé domén s koncovkami .co.uk, .org.uk, .me.uk, .net.uk, .plc.uk nebo .ltd.uk (dále jen SLD) registrovaných do 07:59 10.6.2014 mají přednostní právo na registraci .uk domény, a to do 10.6.2019. Nelze tedy registrovat doménové jméno, které bylo v době do 10.6.2014 registrováno na SLD.

V případě, že máte zájem registrovat zcela novou a unikátní doménu, jejíž varianta zatím neexistuje na žádné z výše uvedených SLD nebo výše uvedená SLD byla registrována až po 10.6.2014, můžete tuto doménu volně a bez omezení registrovat přímo s TLD .UK.

Pro registraci domény .UK je třeba, aby držitel nebo administrativní kontakt měl sídlo na území Velké Británie. Pokud tyto podmínky nesplňujete, nabízíme v rámci registrace zdarma poskytnutí britského administrativního kontaktu.

 


Pravidla pro převod .CO.UK a ORG.UK domén
 

Transfer domény .CO.UK a .ORG.UK prosím objednávejte pomocí autorizovaného požadavku ze Zákaznického centra.

Poté, co požadavek přijmeme, odešleme na kontaktní email účtu výzvu k platbě. Po úhradě výzvy k platbě předejte současnému registrátorovi domény TAG, který je: [Tag = ASCIO].

Jakmile současný registrátor změní TAG a poplatek za převod domény je uhrazen, zahájíme automaticky transfer domény.

Transfer domény je zpoplatněný dle aktuálního ceníku, platba bude použita pro prodloužení domény na další platební období.