Obnova dat ze zálohy

Pokud se nedopatřením poškodí nebo smaže obsah webových stránek, můžete data ze zálohy kdykoliv obnovit ze Zákaznického centra.

Data umístěná na virtuálních serverech v adresáři /www/ jsou pravidelně zálohována. Zálohy provádíme každou noc po půlnoci, funkce obnova dat nabízí ke stažení až 90 posledních záloh

Obnovu dat lze tímto způsobem provést na sdíleném Linux hostingu a VMS Linux řešení.
 

UPOZORNĚNÍ: Žádost o obnovu dat zpracujeme co nejdříve. Doba obnovy závisí na množství dat, ale také na souběhu s jinými úlohami probíhajícími na zálohovacím serveru. Zejména v nočních hodinách, kdy probíhá samotné zálohování dat, může obnova trvat i několik hodin.

 

  1. Přihlaste se do Zákaznického centra.
  2. Zvolte hosting, na kterém si přejete provést obnovu dat (Servery a hosting / Přehled serverů / Detail (daného serveru) / Nastavení serveru).
  3. U položky Obnova dat ze zálohy klikněte na Vstoupit.
  4. Vyberte zálohu podle data vytvoření a jak jí chcete využít.
  5. Obnova dat nebo příprava dat ke stažení může trvat i několik hodin

 

Podrobný postup:

  1. Pomocí svých přihlašovacích údajů se přihlaste do Zákaznického centra. Případně si můžete požádat o zaslání zapomenutého hesla.
  2. Po přihlášení zvolte virtuální server, na kterém si přejete provést obnovu dat (v Servery a hosting / Přehled serverů / Detail).
  3. V Nastavení (daného) serveru klikněte u poslední položky Obnova dat ze zálohy na tlačítko Vstoupit.
  4. Vyberte zálohu podle data vytvoření a jak ji chcete využít. Zálohy provádíme každou noc kolem půlnoci.
  5. Obnova dat nebo příprava dat ke stažení může trvat i několik hodin v závislosti na množství dat, ale také na souběhu s jinými úlohami probíhajícími na zálohovacím serveru.