Web Security: Bescherming tegen hackers

Web Security is ontworpen voor klanten die willen dat wij de aanvallen op de website onmiddellijk oplossen, we elimineren de schadelijke code en voorkomen dat dit opnieuw voorkomt.

Zonder de Web Security-dienst, is het de websitebeheerder die de schadelijke code moet verwijderen.

Wanneer een malware wordt gevonden, wordt het geïnfecteerde bestand automatisch geblokkeerd. Dit kan een gedeeltelijke of volledige downtime van de website veroorzaken. De downtime blijft dan bestaan totdat de webmaster de schadelijke code uit de broncode verwijdert.

Algemene voorwaarden - Web Security

Web Security kan worden geactiveerd voor zowel nieuwe als in gebruik zijnde hostingpakketten.

De website moet worden gehost op ACTIVE 24 servers. Web Security wordt niet aangeboden als een dienst van derden en kan niet worden uitbesteed.

De dienst wordt alleen geactiveerd voor hosting die geen verdachte bestanden bevat en het domein, nog de hosting aliassen, niet op de zwarte lijst van Google staan.

Als we u al hebben geïnformeerd over de aanwezigheid van malware, of als de beveiliging van de website al is doorbroken, is het noodzakelijk dat de websitebeheerder de schadelijke code verwijdert of dat u de  De Web Security Express dienst bestelt.

Web Security wordt aangeboden nadat we de betaling hebben ontvangen van het factuur welke gestuurd wordt tijdens het verzoek van dienst activatie.

Het factuur wordt verzonden naar het contact e-mail adres en kan ook worden gevonden in het Controlepaneel bij; Betalingen en facturering.

De dienst is bedoeld voor ongelimiteerde hosting pakketten en VMS sub servers, deze kan alleen worden geactiveerd bij hosting met Linux besturingssysteem.

Hoe de Web Security-dienst te activeren

U kunt de dienst in het Controlepaneel activeren. U kunt de link voor een snelle installatie gebruiken, waar u eenvoudig de hosting kiest waar u het bij wilt activeren.

Als u nog geen hosting bij ons heeft, kunt u de favoriete hosting pakket Compleet bestellen met Web Security.

NOTITIE: De web beveiligingsdienst is ontworpen voor onbeperkte hosting pakketten en VMS-sub servers, deze kan alleen worden geactiveerd in de hosting met het Linux-besturingssysteem.

Gedetailleerde instructies:

1. Met uw inloggegevens logt u in op uw Controlepaneel. Als u de inloggegevens niet meer heeft kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.
  2. Nadat u bent ingelogd, kiest u de hosting waarbij u de Web Security-dienst wilt activeren (Servers en hosting/Server overzicht).
  3. In Details van de server, klikt u op Activeer Web Security. Bevestig alstublieft de aanvraag.
  4. De activering wordt uitgevoerd zodra de betaling van de proforma factuur is ontvangen. U kunt de betaling rechtstreeks vanuit de controlepaneel in Betalingen en facturen uitvoeren of de instructies gebruiken die zijn verzonden naar uw contact e-mailadres.
  5. U ontvangt een bevestigingsmail zodra de dienst is ingesteld. De tag Web Security wordt weergegeven naast de naam van de virtuele server in de Servers lijst.

Beheer en bekijk de geschiedenis van scanresultaten

Elke eerste van de maand sturen we u het zogeheten Web Security rapport, waarin u informatie vindt van de afgelopen maand over de beveiliging van de bewaakte hosting.

De dagelijkse resultaten zijn op elk gewenst moment in het controlepaneel te vinden in het resultatenrapport van de Web Security-dienst.

Gedetailleerde instructies:

1. Log in op uw Controlepaneel om de dagelijkse rapporten van Web Security te bekijken.
  2. Selecteer de hosting waar de service al is geconfigureerd (Servers en hosting/servers lijst/Details).
  3. In Configuratie van de dienst, vindt u Web Security, en klikt u op Details.
  4. Hier kunt u de huidige staat van de dag zien. In de Historial, kunt u alle malware bevindingen bekijken en of het domein vinden op de zwarte lijst van Google.

Wat is malware?

Websites worden aangevallen via de bekende beveiligingsproblemen, die vaak worden gevonden in verouderde versies van beheersystemen zoals Word press en niet-bijgewerkte plug-ins.

Het betekent dat iemand dat feit gebruikt om kwaadaardige codes naar uw website bestanden te uploaden. Deze code kan vervolgens worden gebruikt om spam te verzenden of de inhoud van de website te wijzigen.

Meestal wordt malware toegevoegd aan een bestaand bestand. Als het geïnfecteerde bestand wordt verwijderd, is de website mogelijk gedeeltelijk of volledig beschadigd.

Hoe werkt de zwarte lijst van Google?

De zwarte lijst van Google is een open platform voor het melden van websites die schadelijke inhoud (malware) bevatten. Een domein verschijnt op deze lijst wanneer een grote hoeveelheid spam wordt gedetecteerd of als de website misbruik maakt van, of privé bezoeken publiceert.

Als een domein wordt weergegeven op een zwarte lijst van Google, wordt de site met dat domein niet meer weergegeven in de zoekresultaten.

Zwarte lijsten worden ook gecontroleerd door internetbrowsers. Als een gebruiker probeert een op de zwarte lijst geplaatste site rechtstreeks te bezoeken, wordt een beveiligingswaarschuwing weergegeven en wordt de website helemaal niet weergegeven.

Als een beschermd domein is opgenomen in een zwarte lijst van Google, vragen we onmiddellijk om verwijdering en proberen we de oorzaak van de opname te verwijderen.

Web Applicatie Firewall

Web applicatie Firewall is uitgebreid met een lijst met  verdachte IP-adressen binnen Web Security.

De meeste van deze IP-adressen worden gebruikt door automatische systemen om in website gegevens in te breken door de bekende inbreuk op de beveiliging en om malware naar de website te uploaden.

Als bezoekers van een website een verdacht IP-adres gebruiken, wordt de toegang tot de website ontzegd.

Deze aanpak beschermt de web content tegen robots die misbruik proberen te maken van bekende exploits van verouderde versies van inhoud beheersystemen (Word press, Joomla, Drupad, enz.) Of scripting-talen (PHP, ASP), enz.

Web Security Express

Als u Web Security niet gebruikt om uw website te beschermen en de website wordt misbruikt, moet de websitebeheerder de schadelijke code verwijderen.

Als u niet weet hoe u malware moet verwijderen, kunt u de eenmalige opschoning dienst  Web Security Express gebruiken.

Het verwijderen van malware van een onveilige pagina vereist mogelijk een complex proces van het identificeren van geïnfecteerde bestanden, dus we raden aan om contact op te nemen met onze support afdeling via een geautoriseerde aanvraag.

De Web Security Express dienst bevat geen dagelijkse malware scans, andere functies van de klassieke Web Security zijn niet inbegrepen.