Turbo Hosting

TURBO-hosting is een uitbreiding van de gedeelde hosting op het Linux-platform, dat wordt gebruikt om de laadsnelheid van uw website te verkorten. Websites met de actieve TURBO-hosting dienst lopen op een speciaal geconfigureerde server met een lagere dichtheid. Hierdoor kan uw website meer systeembronnen gebruiken.

Als u de Content Manager van WordPress gebruikt om pagina's te creëren, zullen we ook een add-on voor u installeren om de pagina's in de TURBO-hosting te versnellen.

De TURBO-hosting service is alleen beschikbaar voor Linux virtuele servers, deze kan niet worden geactiveerd voor het Start-pakket.

Hoe de TURBO dienst te activeren.

Notitie: de TURBO-hosting dienst wordt pas geactiveerd nadat de betaling is uitgevoerd.

Als u geen webhosting bij ons heeft, kunt u deze gelijk bij het compleet pakket aanvragen. We zullen uw webhosting rechtstreeks op de server zetten voor snellere sites.

U kunt de TURBO-hosting dienst activeren voor een bestaande website in uw Controlepaneel of via onze klantenservice.

In uw Controlepaneel vindt u een knop om de dienst te activeren in de details van de virtuele server. Vóór dat u het activeert moet uw betaling verwerkt zijn. Zodra de betaling is ontvangen, verplaatsen we uw website naar een server voor snellere sites. Er is geen downtime van de website tijdens het overdrachtsproces.

Het IP-adres van de server verandert tijdens het verplaatsen, dus u moet de routering van uw domein wijzigen. Als het domein onder onze administratie en op hetzelfde account als uw webhosting valt, zullen we het automatisch omleiden, in andere gevallen zullen we u instructies sturen om de DNS te configureren.

Hoe de TURBO dienst te beëindigen.

In het geval dat u besluit om de TURBO-hostingdienst niet meer te gebruiken, kunt u de beëindiging in het Controlepaneel aanvragen, u vindt de optie  om de dienst te deactiveren in de details van de serverconfiguratie.

Wanneer de TURBO-hostingdienst wordt geannuleerd, wordt uw website verplaatst naar een gewone shared hosting-server. Er is geen downtime van de website tijdens het overdrachtsproces, maar u moet de domeinroutering wijzigen.