Backup en herstel

Als U per ongeluk de inhoud van de website beschadigd of verwijderd heeft, kunt u de data herstellen vanaf een backup op elk gewenst moment vanuit het Controle paneel.

Data die op de virtuele server is opgeslagen wordt regelmatig geback-upt. Backups worden elke nacht na middernacht gemaakt, de data herstelfunctie geeft de mogelijkheid om te kiezen uit 90 meest recente backups.

Data herstel kan gedaan worden op de Linux hosting en VMS Linux server.

Notitie: We zullen het data herstel zo snel mogelijk uitvoeren. De hersteltijd hangt af van de hoeveelheid data, maar ook van andere taken die op de backup server draaien. Zeker tijdens de nachturen, als de backups gemaakt worden, kan het enkele uren duren voordat de backup klaar is.

1. Log in op het Controle paneel.
  2. Kies de hosting waarvan u de data herstelt wenst te hebben. (Diensten/Hosting en servers/virtual servers)
  3. Bij de optie Dataherstel vanaf back-up klik op de button invoeren
  4. Kies backup datum en hoe U deze wenst te gebruiken.
  5. Het dataherstel of het voorbereiden van de data voor de download kan enkele uren duren.

Uitgebreide toelichting:

1. Gebruik uw login gegevens om in te loggen in het Controle paneel. Of U vraagt een nieuw wachtwoord aan.
  2. Nadat U ingelogd bent kies de virtual server waarvoor u het herstel van de data wenst (Diensten/Hosting en servers/virtual servers)
  3. Bij de optie Dataherstel vanaf back-up klik op de button invoeren
  4. Kies backup datum en hoe U deze wenst te gebruiken. Backups worden elke nacht rond middernacht gemaakt,
  5. Het dataherstel of het voorbereiden van de data voor de download kan enkele uren duren, afhankelijk van de hoeveelheid data, maar ook van andere taken die op de backup server draaien.