Webforward - doorverwijzen van een domein

Door deze dienst te gebruiken kunt u uw domein doorverwijzen naar elke website van uw keuze. U kunt deze dienst gebruiken wanneer het domein geregistreerd staat bij ons bedrijf en onze naam servers gebruikt en bij uw domein het IP address 81.95.96.29 staat. Met een doorverwijzing , ziet u in de browser de website van bestemming staan, zodat het voor de bezoeker duidelijk is dat hij wordt doorverwezen.

Hoe activeer je Web Forward?

1. Log in op het controlepaneel.
  2. Selecteer domein (diensten/domeinnamen/domein overzicht).
  3. Het Domein or subdomein moet staan op 81.95.96.29 DNS settings).
  4. In domein details klik op optie de Web Forward optie.
  5. Actifeer de dienst (activatie kan tot 60 minuten duren,u word per e-mail geïnformeerd over het succesvol activeren).
  6. In het URL veld kunt u nu het adres invullen waar u uw domein naar toe wilt laten wijzen (http://somewhere.com/main).

Uitgebreide toelichting:

1. Gebruik uw login informatie om in te loggen in het  Controlepaneel. U kunt ze ook  hier opvragen.
  2. Nadat u bent ingelogd, kiest u het domein, waar u de dienst  bij wilt toevoegen  (Diensten/Domeinnamen/domein overzicht).

3. Kies voor  DNS beheer en check waar het domein naar toe wijst. Na het registeren van een domein word dit IP adres automatisch ingesteld.

4. Als het domein ergens anders naar wijst kunt u een A record toevoegen aan het domein door op de edit knop te klikken. Tijdens het toevoegen moet u het IP adres veranderen naar 81.95.96.29. Stel deze veranderingen in bij elk domein and subdomein die doorverwezen moet worden. De nieuwe instellingen zullen binnen 24 uur actief zijn na het instellen.                                  .
  5. Wanneer het domein correct is doorverwezen moet u alleen de dienst nog activeren . Ga terug naar Domein overzicht en klik op de Web Forward dienst. Hier hoeft u alleen op Edit te klikken en even te wachten tot de dienst gecreerd is. De activatie kan tot 60 minuten duren, u word per e-mail geïnformeerd na het succesvol creëren van deze dienst.
  6. U kunt aan het groene vinkje zien dat de dienst geactiveerd is. Nu moet u wederom op Web Forward klikken en het  adres invullen waar het  domein naar toe moet wijzen (bijv:http://elsewhere.cz/main).
  7. U kunt dit bevestigen door op mailforward Instellen te klikken Dit zal binnen 24 uur effectief zijn.