Mailforward - redirecció d'e-mails

La funció Mailforward funciona com a recipient de domini. Tots els correus electrònics enviats a @domini es reenviaran a l'adreça de correu electrònic triada. Per al domini, on s'activa Mailforward, no es creen les bústies, tot es redirigirà.

El servei es pot utilitzar només en cas que el domini estigui registrat a la nostra companyia i estigui utilitzant els nostres nameservers en ell. El domini també ha de fer servir registres MX especials que es fan servir només per Mailforward: mailforward.globe.cz.

Com iniciar Mailforward?

1. Iniciï sessió en el Tauler de control.
  2. Esculli el domini (Serveis/Dominis/Visió general de domini).
  3. El domini o subdomini ha de fer servir la MX mailforward.globe.cz. amb la prioritat més baixa. (Configuració DNS).
  4. Als detalls del domini faci clic a l'opció Mailforward.
  5. Activi el servei (pot trigar fins a 60 minuts, se li informarà per correu electrònic un cop completada l'activació).
  6. En el camp E-mail escrigui l'adreça a la qual vol rebre els e-mails reenviats (compte@elseudomini.cat).

Instruccions detallades:

1. Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió al Tauler de control. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.
  2. Després d'iniciar sessió, seleccioni el domini per al qual vol activar el servei (Serveis/Dominis/Visió general de domini).

3. Triï Administració de DNS i comprovi a on apunta el domini. Els dominis, quan són registrats no utilitzen registres MX, per al que és necessari afegir-los.

4. Si el domini utilitza diferents registres MX, els pot editar fent clic al botó Editar. En tots dos casos configuri només un registre MX amb el servidor de correu mailforward.globe.cz. La prioritat és obligatòria, si es configura només un registre, no és tan important - al final del registre no oblidi de posar el punt. Els altres registres MX poden ser eliminats. El canvi estarà operatiu en un màxim de 24 hores.
  5. Quan el domini està dirigit correctament només ha d'activar el servei. Torni a Detalls del domini i faci clic al servei Mailforward. Aquí només ha de fer clic a Activar Mailforward i esperar una mica abans que es creï el servei. L'activació pot trigar fins a 60 minuts, se li informarà sobre la creació correcta per correu electrònic.
  6. Vostè pot comprovar que el servei està creat pel signe de verificació verd. Ara només ha de fer clic a Mailforward de nou i configurar l'adreça e-mail a on s'han de reenviar els missatges de correu electrònic. (per exemple: compte@elseudomini.cat).
  7. Confirmi la redirecció fent clic al botó Activar. Els canvis poden trigar fins a 24 hores a estar operatius a la xarxa.