Registre de dominis .SK a nom d'ACTIVE 24

Abans que el registre central de dominis .SK (SK-NIC) canviés les seves regles, només era possible convertir-se en propietari del domini .SK per a titulars ubicats a la República d'Eslovàquia

ACTIVE 24 va proporcionar el registre dels dominis .SK a nom de la nostra empresa als clients que no complien amb aquest requisit.

La propietat del domini es va assegurar mitjançant el Mandate agreement, que va ser acceptat pel client en demanar el domini.

Com verificar si el seu domini .SK està registrat al nostre nom

Si el seu domini .SK està registrat al nostre nom, hi ha configurada com a propietari, contacte administratiu i registrador la ID ACTI-0024 en el registre central.

Hi ha altres formes de verificar si el seu domini està registrat al nostre nom.

1. A l'Àrea de client en la secció Serveis/Dominis/Visió general de domini, faci clic al nom del domini i després a Canvis en el domini. Aquí, podrà veure la identificació i els detalls del propietari del domini, contacte administratiu i registrador.
  2. Mitjançant una recerca Whois a https://whois.sk-nic.sk/. Aquí pot veure els ID del propietari del domini, contacte administratiu i registrador.