Turbo Hosting

TURBO hosting és una ampliació del hosting compartit a la plataforma Linux, que s'utilitza per accelerar la velocitat de càrrega del seu lloc web. Els llocs web amb el servei TURBO hosting actiu s'executen en un servidor especialment configurat amb menor densitat. Això permet que el seu lloc web faci servir més recursos del sistema.

Si utilitza el gestor de continguts WordPress per crear pàgines, també instal·larem un complement perquè vostè acceleri les pàgines en el hosting TURBO.

El servei TURBO hosting només està disponible per a servidors virtuals en Linux, no es pot activar per al paquet Start.

Com activar el servei TURBO hosting

NOTA: El servei TURBO hosting només s'activa un cop s'ha realitzat el pagament.

Si no té el hosting web amb nosaltres, pot sol·licitar-ho directament amb el paquet Complete. Crearem el seu hosting web directament al servidor per a llocs més ràpids.

Pot activar el servei TURBO hosting per a un lloc web existent a l'Àrea de Client o mitjançant el nostre Servei d'atenció al client.

A l'Àrea de Client, trobarà un botó per activar l'ampliació en l'apartat detalls del servidor virtual, per completar l'activació serà necessari fer el pagament del servei. Un cop rebut el pagament, mourem la seva web a un servidor per a llocs més ràpids. No hi ha temps d'inactivitat del lloc web durant el procés de trasllat.

L'adreça IP del servidor canviarà a mesura que es mogui, per la qual cosa necessitarà canviar l'enrutament del seu domini. Si el domini està sota la nostra administració i en el mateix compte que allotjament web, el redirigirem automàticament, en altres casos li enviarem instruccions per configurar els DNS.

Com finalitzar el servei TURBO hosting

En el cas que decideixi no utilitzar més el servei TURBO hosting, pot sol·licitar la finalització a l'Àrea de Client, trobarà l'opció per desactivar el servei en els detalls de la configuració del servidor.

Quan es cancel·la el servei TURBO hosting, la seva web es mourà a un servidor d'allotjament compartit regular. No hi ha temps d'inactivitat del lloc web durant el procés de trasllat, però ha de canviar l'enrutament del domini.