Àlies de correu electrònic

L'àlies de la bústia es pot veure com un sobrenom o com el nom de la bústia.

Per exemple, la bústia info@empresa.cat també es pot escriure amb el nom comandes@empresa.cat. Encara que físicament segueix sent un i la mateixa bústia.

Per contra, l'àlies de domini representa el nom de domini, per la qual cosa la bústia info@empresa.cat podria rebre correus electrònics enviats a info@unaltredomini.com.

Àlies de bústia

Pot utilitzar una bústia de correu electrònic com diverses adreces de correu electrònic

Per exemple, la bústia info@empresa.cat també es pot utilitzar amb el nom comandes@empresa.cat.

Aquesta segueix sent una bústia física, mentre que l'àlies funciona al mateix temps que el nom d'usuari.

Start email

Iniciï sessió a l'Àrea de client amb les seves dades d'accés, o bé amb l'usuari o bé amb el compte configurat com postmaster@.

A l'apartat Serveis/E-mails/Visió general, seleccioni el domini i a continuació faci clic a la bústia que desitja afegir l'àlies. A la llista d'opcions, pot trobar àlies per a la bústia.

Escrigui el nom sense espais, una vegada afegit, l'àlies funciona immediatament.

Active24 E-mail

Iniciï sessió a l'Àrea de client amb les seves dades d'accés, o bé amb l'usuari o bé amb el compte configurat com postmaster@.

A l'apartat Serveis/E-mails/Visió general, seleccioni el domini i a continuació faci clic a la columna Àlies de la bústia al que desitja afegir l'àlies. Si ja existeix un àlies configurat, simplement faci clic al nom de l'àlies. En el següent pas, pot administrar tots els àlies.

En la següent pantalla escrigui el nom de l'àlies i faci clic al botó Afegir àlies

Àlies de domini (àlies de domini de 2n nivell)

Si té diversos dominis, però només té servei de correu electrònic en un d'ells, pot configurar per rebre missatges de correu electrònic enviats als altres dominis. Això és el que s'anomena àlies de domini

D'aquesta manera no necessita demanar un altre servei de correu electrònic per al nou domini. Aquests àlies es poden iniciar a la bústia per enviar i rebre correu.

Start email

Per al servei de correu electrònic Start Mail, pot configurar fins a 5 àlies de domini de forma gratuïta.

Iniciï sessió a l'Àrea de client amb les seves dades d'accés, o bé amb l'usuari o bé amb el compte configurat com postmaster@.

A l'apartat Serveis/E-mails/Visió general, seleccioni el domini que té servei de correu electrònic al que vol afegir un àlies de domini. A la pantalla següent, a la primera línia trobarà l'opció Afegir àlies de domini

L'àlies s'introdueix en format de domini de segon nivell, per exemple, lamevaempresa.cat. Per als dominis afegits com a àlies, haurà de configurar els nostres registres MX, en cas contrari, no podrà rebre missatges de correu electrònic.

Active24 E-Mail

Per al servei Active24 E-mail, els Àlies de domini tenen un cost addicional d'acord amb la nostra llista de preus actual.

Una vegada realitzat el pagament de la comanda d'àlies de domini, podrà configurar-ho accedint a l'Àrea de client

Iniciï sessió a l'Àrea de client amb les seves dades d'accés, o bé amb l'usuari o bé amb el compte configurat com postmaster@.

A l'apartat Serveis/E-mails/Visió general, seleccioni el domini que té servei de correu electrònic a on vol afegir un àlies de domini. A la pantalla següent trobarà l'opció Afegir àlies de domini.

L'àlies s'introdueix en format de domini de segon nivell, per exemple, lamevaempresa.cat. Per als dominis afegits com a àlies, haurà de configurar els nostres registres MX, en cas contrari, no podrà rebre missatges de correu electrònic.