Registratie van .SK-domeinen namens Active24

Voordat het centrale register van .SK-domeinen zijn regels had gewijzigd, was het alleen maar mogelijk om eigenaar te worden van een .SK-domein in de Republiek van Slowakije.

Registratie van .SK-domeinen in naam van ons bedrijf was mogelijk gemaakt voor klanten die niet voldeden aan deze vereiste.

Eigendom van het domein was verzekerd door middel van een Mandaatovereenkomst, die door de klant was overeengekomen tijdens het bestellen van het domein.

Hoe u kunt controleren of uw .SK-domein namens ons is geregistreerd?

Als uw .SK-domein namens uzelf is geregistreerd, is er een ID ACTI-0024 als eigenaar vastgesteld, administratief contact  en registrant in het centrale register vastgelegd.

Er zijn meer manieren om te controleren of uw domein namens ons geregistreerd is.

1. In ons Controle Paneel via SDiensten / Domeinnamen / Domeinoverzicht / Klik op de naam van het domein en vervolgens op Wijzigingen in domein. Hier ziet u de ID en details van de domeineigenaar, het administratief contact en de registrant.
  2. Via Whois zoeken op https://whois.sk-nic.sk/. Hier kunt u de vermelde ID's bekijken van de eigenaar van het domein, het contact met de beheerder en de registrant opzoeken.