Programa de Partner

Amb el nostre Programa de Partner, registrarà els dominis i els serveis de hosting sota el seu propi compte de client. Els serveis estan sota la seva administració i es facturen a les dades de facturació d'aquest compte d'usuari.

El programa de Partner és utilitzat principalment per empreses de disseny web, que ofereixen els nostres serveis sota el seu propi nom, per poder gestionar els seus clients i creacions.

Termes i condicions del Programa de Partner

1. Els diferents programes de Partner així com els descomptes aplicables, els pot trobar a la pàgina de Programes de col·laboració
  2. El compte del programa de Partner ha de complir amb els nostres termes i condicions perquè pugui utilitzar els descomptes garantits. Tots els comptes dels usuaris poden ser verificats per ACTIVE 24 en qualsevol moment.
  3. El Partner proporciona l'assistència per als seus clients i és responsable d'utilitzar els serveis d'acord amb els termes i condicions.
  4. Les dades de l'usuari final només són necessàries durant el registre del domini com a titular del domini a la base de dades d'usuaris del registre central (WHOIS).
  5. ACTIVE 24 no es posa en contacte amb el client de cap Partner en cap moment del cicle de vida del servei.
  6. En el cas que ACTIVE 24 ofereixi algun domini de la seva cartera a un preu en què el Partner estigui per sota del preu de compra després del descompte, ACTIVE 24 cobrarà al Partner per aquest domini al preu de compra.

Com inscriure's al Programa de Partner

El compte del programa de Partner ha de complir amb els nostres termes i condicions per a poder utilitzar els descomptes garantits. Els diferents programes de Partner així com els descomptes aplicables, els pot trobar a la pàgina de Programes de col·laboració.

1. Visiti la pàgina web del nostre programa de Partner i Procedeixi amb el Registre.
  2. Escrigui les credencials d'inici de sessió del compte d'usuari.
  3. La seva sol·licitud de registre serà processada al més aviat possible. S'enviarà un correu electrònic de verificació a la seva adreça e-mail de contacte.
  4. Un cop hagi rebut la confirmació, podrà fer servir el descompte de Partner per fer noves comandes.

Com contractar serveis

Habitualment, cada servei pot ser administrat per un compte i un altre compte pot ser utilitzat com a responsable del pagament. Per poder utilitzar el descompte del Programa de Partner, s'ha de configurar un compte de Partner com a responsable del pagament.

El responsable del pagament del servei es pot canviar en qualsevol moment després de la creació del servei d'acord amb el Canvi de client o pagador.

La nova comanda de serveis es pot fer active24.cat. Simplement iniciï sessió amb un compte d'usuari que ja tingui el programa de Partner habilitat.

NOTA: El registre en el Programa de Partner no és automàtic, cal enviar la sol·licitud per a això.