Superpage - la seva pàgina web de presentació

Per a cada domini a ACTIVE 24 pot activar la seva pròpia pàgina web de presentació de forma gratuïta - Superpage, que li permet la connexió amb els seus perfils a Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Picasa, amb bloc i altres serveis.

Com activar Superpage?

1. Iniciï sessió al Tauler de control.
  2. Vagi a l'apartat Serveis/Dominis/Visió general de domini.
  3. Seleccioni el domini en el qual vol activar Superpage.
  4. A detalls del domini, faci clic a l'opció Superpage.
  5. Activi Superpage en el domini o subdomini mitjançant el botó Crear.
  6. La confirmació de l'activació satisfactòria de Superpage s'enviarà al seu correu electrònic de contacte.

AVIS: L'opció per activar Superpage pot no estar disponible en el panell de control fins passada 1 hora després del registre del domini, que és quan els registres DNS s'actualitzen.

Instruccions detallades:

1. Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió al Tauler de control. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.

2. Després d'iniciar sessió, seleccioni el domini per al qual vol activar el servei  (Serveis/Dominis/Visió general de domini).

3. A l'apartat Serveis per al domini localitzi l'opció Superpage. Després de fer clic a Superpage premi el botó Crear.

4. En aquest pas, triï en quin domini (adreça d'Internet) es mostrarà Superpage. Si s'ha optat per utilitzar només Superpage, li recomanem que triï a Localització la primera opció (domain.xyz y www.domain.xyz), en cas contrari pot fer servir un subdomini, per exemple superpage.domain.xyz. Si tria a registres DNS l'opció Reescriure, els registres de domini necessaris s'establiran automàticament. L'adreça IP del servei Superpage és sempre 81.95.96.76. Un cop estigui satisfet amb la sel·lecció de la configuració, pot Crear el Superpage.

5. Vostè pot comprovar que el servei està creat pel signe de verificació verd. Per crear el seu propi contingut, simplement accedeixi a la interfície de Superpage. Si no està segur de la seva ubicació Superpage, pot fer clic al servei a detall de domini. A la següent part d'aquest article podrà esbrinar com editar Superpage.

Com editar Superpage?

El tutorial per editar el contingut i l'aparença de Superpage és molt simple i intuïtiu. El contingut de Superpage es pot canviar en qualsevol moment. Pot inspirar-se a la nostra galeria Superpage.

Primer necessita iniciar sessió a Superpage. Al navegador escrigui el nom de domini que va escollir per Superpage i faci clic a la cantonada superior dreta
a l'enllaç Iniciar sessió. Els detalls d'inici de sessió es van enviar al seu correu electrònic de contacte quan va activar el servei
.
  • Escrigui alguna cosa sobre vostè: Faci clic al símbol Sobre mi i escrigui el seu nom, lema, experiència professional, passatemps, etc. Pot trobar altres consells útils i trucs al blog de Superpage.
  • Connecti els seus perfils en línia:  Faci clic al símbol Serveis i triï els serveis en línia que vol connectar amb el seu Superpage. Per exemple, després de la connexió amb Facebook, a Superpage es mostraran missatges públics directament des del seu mur. Pot afegir i treure perfils com vulgui.
  • Mostri les seves preferències:  Amb les opcions de Enllaços i Suport pot inserir enllaços als llocs web que li agraden, música que escolta, els llibres que li agrada llegir, els entreteniments als quals juga per passar el temps, etc.
  • Mides recomanades per a una imatge de fons:  1920 x 1080 px
    Mides mínimes per a una imatge de fons:   1024 x 768 px

Com poden els meus amics trobar el meu Superpage?

• Poden inserir el seu nom a qualsevol motor de cerca, Superpage serà a les llistes superiors gràcies a la seva alta rellevància als motors de cerca com Google.
  • Pot incloure el domini (adreça d'Internet) a la seva targeta de visita.
  • L'adreça del seu Superpage pot ser recordada fàcilment si vostè tria un domini simple i precís.

Com estendre la clau d'accés per a la connexió a Facebook?

En el cas de tenir el seu Superpage connectat a Facebook és necessari renovar la clau d'accés, l'ús de Superpage per a la connexió a Facebook, cada 2 mesos. Se li informarà en el seu correu electrònic sobre la caducitat de la clau d'accés: el correu electrònic contindrà un enllaç per estendre la clau. La mateixa opció per allargar la clau està també a la interfície Superpage. Si la clau no s'estén fins i tot amb l'enllaç, recomanem aquest tutorial:

1.  Tanqui sessió a Facebook.
  2.  Iniciï sessió de nou en el seu compte de Facebook.
  3.  Iniciï sessió a la interfície de Superpage: escrigui el nom de domini en el seu navegador d'Internet i faci clic a la cantonada superior dreta a Iniciar sessió.
  4.  A la interfície de Superpage connecti el seu perfil de Facebook de nou - trobarà més informació al blog de Superpage.

Com finalitzar Superpage?

El domini en si no està connectat amb el servei Superpage, així que fins i tot després de finalitzar Superpage, pot fer servir el seu el domini. Al seu domini pot crear altres serveis, com el seu propi correu electrònic, e-shop, Mi Website, lloc web més complex, etc. Si vostè està interessat pot llegir la nostra oferta.

1. Iniciï sessió en el Tauler de control.
  2. Vagi a l'apartat Serveis/Dominis/Visió general de domini.
  3. Triï el domini, on s'està executant Superpage.
  4. A detalls del domini, faci clic a l'opció Superpage.
  5. Faci clic al botó Eliminar.
  6. El domini seguirà apuntant a l'adreça IP del servidor per Superpage - IP 81.95.96.76, però el contingut original de Superpage no es mostrarà.

Tornar al principi de l'article.