Partner Programma

Met ons Partnerprogramma registreert u domeinen en webhostingsdiensten onder uw eigen klantaccount. Diensten staan ​​onder uw beheer en worden gefactureerd aan de factureringsgegevens van dit gebruikersaccount.

Het Partner-programma wordt voornamelijk gebruikt door webdesign bedrijven die onze diensten onder eigen naam aanbieden, zodat zij voor hun creaties kunnen zorgen.

Algemene voorwaarden van het partnerprogramma

1. Een overzicht van het Partnerprogramma en de gegarandeerde kortingen kunt U vinden in het Samenwerkingsprogramma pagina.
  2. Het Partnerprogramma account moet aan onze algemene voorwaarden voldoen om de gegarandeerde kortingen te gebruiken. Alle gebruikersaccounts kunnen op elk moment worden geverifieerd door ACTIVE 24.
  3. De Partner biedt klantenondersteuning aan haar klanten en is verantwoordelijk voor het gebruik van de diensten, in overeenstemming met de algemene voorwaarden.
  4. Eind-gebruikersgegevens zijn alleen nodig gedurende de registratie van de domeinhouder in de database het centrale register (WHOIS).
  5. ACTIVE 24 neemt op geen enkel punt in de levenscyclus contact op met een client van de Partner.
  6. Als ACTIVE 24 een prijs voor een domein aanbiedt die lager is dan de kortingsprijs, zal ACTIVE 24 het bereken voor de aanschafprijs.

Hoe meldt U zich aan voor het Partnerprogramma

Het Partnerprogramma account moet aan onze algemene voorwaarden voldoen om de gegarandeerde kortingen te gebruiken. Partnerprogramma´s overzicht en gegarandeerde kortingen kunnen gevonden worden in het Samenwerkingsprogramma pagina.

1. Bezoek ons Partnerprogramma website en Ga door met de Registratie.
  2. Type uw login gegevens in van uw account.
  3. Uw registratieaanvraag zal zo snel mogelijk worden verwerkt. Verificatie e-mail zal verzonden worden naar het contact e-mailadres.
  4. Wanneer U de bevestiging heeft gekregen, kunt U de Partner korting gebruiken om nieuwe orders te plaatsen.

Hoe diensten te bestellen

Elke dienst kan met één account worden beheerd en een ander account kan gebruikt als betaler. Om de korting in het Partnerprogramma te kunnen gebruiken, moet een partner account opgezet zijn als betaler van de diensten.

De betaler van de diensten kan ten alle tijden veranderd worden nadat de diensten zijn opgezet volgens Verandering van klant of betaler.

Nieuwe diensten kunnen besteld worden via active24.nl. Meld U simpelweg aan met een gebruikersaccount waarvoor het Partnerprogramma al actief is.

WAARSCHUWING: Registratie in het Partnerprogramma is niet automatisch, je moet er een aanvraag voor indienen.