El tauler de control és accessible des de la adreça https://customer.active24.com/. És una completa eina d'administració que conté informació sobre els serveis demanats, informació del client, pagaments i servidors.

El nom d'usuari i la contrasenya s'assignen immediatament després del registre del compte del client. La informació d'inici de sessió només s'envia per correu electrònic immediatament després d'omplir el formulari de registre. Guardi curosament aquestes dades, serveixen per a l'actualització de la informació de contacte a la base de dades del client i per a l'autorització de totes les sol·licituds de canvi.

El nom d'usuari i la contrasenya per al tauler de control no es poden utilitzar com a inici de sessió per accés a FTP.

CONSELL: Si no coneix la seva informació d'inici de sessió, però té accés al correu electrònic de contacte, pot sol·licitar vostè mateix l'enviament d'un de nou. Si no té accés al correu electrònic de contacte, cal sol·licitar una nova contrasenya mitjançant un formulari signat.

Al Tauler de control trobarà:

• visió general dels serveis adquirits (domini, servidor virtual, servidors dedicats)
  • visió general dels serveis facturats (informació sobre l'estat del pagament, opció per descarregar el document en format PDF, vista general dels recordatoris)
  • opció de tornar a enviar recordatoris per al pagament, pagament en línia de la factura
  • informació sobre les dades de client i les dades de facturació
  • opció per actualitzar les dades de facturació/contacte
  • informació sobre les properes novetats
  • opció per administrar les bústies de correu electrònic
  • informació de trànsit de dades actual dels serveis

Servidors Virtuals:

•  informació sobre els paràmetres dels servidors virtuals
  •  informació sobre interrupcions de servei
  •  configuració de pàgines d'error
  •  canvi de contrasenya per al compte FTP
  •  estadístiques d'accés AWStats i Webalizer
  •  Inici periòdic de scripts - cron
  •  visió general de les bases de dades MySQL, canvi de contrasenya, permetre l'accés remot des de la seva pròpia adreça IP, opció de còpia de seguretat de dades
  •  edició d'arxiu .htaccess

Dominis:

•  informació sobre l'estat dels dominis demanats
  •  informació actualitzada sobre el domini - un extracte de la base de dades Whois
  •  informació sobre la configuració de registres DNS
  •  edició dels registres DNS
  •  activació de serveis gratuïts (Mailforward, Webforward, Superpage)

Servidors dedicats:

•  informació sobre hardware i serveis activats
  •  estadístiques detallades del trànsit, informació sobre interrupcions