Si accidentalment fa malbé o elimina contingut web, pot restaurar les dades des de les còpies de seguretat en qualsevol moment des de l'Àrea de client.

S'executa regularment còpia de seguretat de les dades emmagatzemades en els servidors virtuals. Les còpies de seguretat es realitzen cada nit després de la mitjanit, la funció de recuperació de dades ofereix la descàrrega de fins a 90 còpies de seguretat recents.

La recuperació de dades es pot fer al hosting compartit de Linux i en la solució de VMS Linux.

NOTA: Processarem la sol·licitud de recuperació de dades el més aviat possible. El temps de recuperació depèn de la quantitat de dades, però també de les altres tasques que s'executen al servidor de còpia de seguretat. Pot trigar algunes hores per recuperar-se, especialment durant les hores de la nit quan es porta a terme la còpia de seguretat de dades.

1. Iniciï sessió al Tauler de control.
  2. Triï el hosting en què vol restaurar les dades (Serveis/Webhosting i servidors/Servidors virtuals).
  3. A l'opció Recuperació de dades de còpia de seguretat faci clic al botó accedir.
  4. Triï la còpia de seguretat per data de creació i com vol utilitzar-la.
  5. La restauració de dades o la preparació de les dades per a la descàrrega pot trigar diverses hores

Instruccions detallades:

1. Amb les seves dades d'accés, inici sessió al Tauler de control. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.
  2. Després d'haver iniciat sessió, triï el servidor virtual en què vol restaurar les dades (Serveis/Hosting i servidors/Servidors virtuals).
  3. A detalls del servidor faci clic al botó Accedir a l'última opció Recuperació de dades de la còpia de seguretat.
  4. Triï la còpia de seguretat per data de creació i com vol utilitzar-la. Les còpies de seguretat es realitzen cada nit al voltant de la mitjanit.
  5. La restauració de dades o la preparació de les dades per a la descàrrega pot trigar diverses hores, depenent de la quantitat de dades, però també de les altres tasques que s'executen al servidor de còpies de seguretat.