He perdut la meva informació d'inici de sessió (Àrea de client, FTP, correu electrònic, etc.).

Per raons de seguretat no arxivem les dades d'accés, de manera que no és possible visualitzar-les ni reenviar-les.

Si no recorda una contrasenya del compte o d'un servei, haurà de configurar una nova contrasenya.

Àrea de client

Pot recuperar l'accés al seu Compte de Client sol·licitant una contrasenya nova. En la sol·licitud haurà d'introduir l'adreça e-mail que consta com a contacte en el compte de client.

En primer lloc, s'envia un enllaç de confirmació al correu electrònic de contacte a través del qual pot fer clic per canviar la contrasenya. Per raons de seguretat, l'enllaç és vàlid només durant dues hores.

Si el correu electrònic introduït està configurat en diversos comptes, li enviarem un llistat de tots els comptes amb aquesta adreça e-mail, i tot seguit trobarà un enllaç específic per a configurar una nova contrasenya per a cada compte.

Si l'adreça e-mail no està operativa, primer haurà de sol·licitar un canvi de l'adreça e-mail de contacte mitjançant un formulari de verificació.

Imprimeixi el formulari i enviï-ho amb la signatura oficial del titular del compte o del gerent de la companyia a la nostra adreça, que es troba en el peu de pàgina del formulari.

Hosting (FTP)

Per canviar la contrasenya FTP, accedeixi a l'Àrea de client i en l'apartat Servidors i Hosting/Accés FTP i tot seguit faci clic en detalls en el compte FTP per el que vol actualitzar la contrasenya. A la següent pantalla trobarà l'opció per canviar la contrasenya.

Vegi les instruccions detallades aquí.

Compte de correu electrònic

Per configurar una nova contrasenya per un compte de correu electrònic, accedeixi a l'Àrea de client i en l'apartat E-mails seleccioni el domini, i tot seguit faci clic al botó configuració del compte corresponent. A la següent pantalla trobarà l'opció per canviar la contrasenya.

Base de dades (MySQL, MSSQL)

Les contrasenyes de les bases de dades estan encriptades, de manera que no és possible visualitzar les que estan actualment configurades.

Pot configurar fàcilment una nova contrasenya a l'Àrea de client.

Per a una base de dades MySQL, vegi l'article: MySQL - Creació i gestió de bases de dades.

Per a una base de dades MSSQL, vegi l'article: Microsoft SQL (MSSQL) - Creació i gestió de bases de dades.

ADVERTÈNCIA: Després de canviar la contrasenya a la base de dades, cal fer un canvi en el fitxer de configuració o en el codi de la pàgina web, per evitar que el web deixi de funcionar.