Àlies de correu electrònic

L'àlies de la bústia es pot veure com un sobrenom o com el nom de la bústia.

Per exemple, la bústia info@empresa.cat també es pot escriure amb el nom comandes@empresa.cat. Encara que físicament segueix sent un i la mateixa bústia.

Per contra, l'àlies de domini representa el nom de domini, per la qual cosa la bústia info@empresa.cat podria rebre correus electrònics enviats a info@unaltredomini.com.

Àlies de bústia

Pot utilitzar una bústia de correu electrònic com diverses adreces de correu electrònic

Per exemple, la bústia info@empresa.cat també es pot utilitzar amb el nom comandes@empresa.cat.

Aquesta segueix sent una bústia física, mentre que l'àlies funciona al mateix temps que el nom d'usuari.

Start email

1.- Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió a l'Àrea de client. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.

2.- En l'apartat E-mails, seleccioni el domini i tot seguit faci clic a Configuració a la bústia a la qual vol afegir l'àlies.

3.-A la llista d'opcions, pot trobar Àlies de bústia. Faci clic a Canviar.

4.- Escrigui el nom sense espais, i faci clic a Guardar.

5.- Un cop afegit, l'àlies funciona immediatament.

Active24 E-mail

1.- Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió l'Àrea de client. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.

2.- En l'apartat E-mails, seleccioni el domini i tot seguit faci clic a Configuració a la bústia a la qual vol afegir l'àlies.

3.-A la llista d'opcions, pot trobar Àlies. Faci clic a Afegir.

4.- Escrigui el nom sense espais, i faci clic a Afegir.

5.- Un cop afegit, l'àlies funciona immediatament.

Àlies de domini (àlies de domini de 2n nivell)

Si té diversos dominis, però només té servei de correu electrònic en un d'ells, pot configurar per rebre missatges de correu electrònic enviats als altres dominis. Això és el que s'anomena àlies de domini

D'aquesta manera no necessita demanar un altre servei de correu electrònic per al nou domini. Aquests àlies es poden iniciar a la bústia per enviar i rebre correu.

Start email

Per al servei de correu electrònic Start Mail, pot configurar fins a 5 àlies de domini de forma gratuïta.

1.- Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió l'Àrea de client. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.

2.- En l'apartat E-mails, seleccioni el domini que té servei de correu electrònic i en el qual vol afegir un àlies de domini.

3.- A la pantalla següent, en l'apartat Configuració trobarà l'opció Àlies de domini, faci clic a Afegir.

4.- Introdueixi l'àlies en format de domini de segon nivell, per exemple, lamevaempresa.cat. I a continuació faci clic a Guardar.

Per als dominis afegits com a àlies, haurà de configurar els nostres registres MX, en cas contrari, no podrà rebre missatges de correu electrònic.

Active24 E-Mail

Per al servei Active24 E-mail, els Àlies de domini tenen un cost addicional d'acord amb la nostra llista de preus actual.

Una vegada realitzat el pagament de la comanda d'àlies de domini, podrà configurar-ho accedint a l'Àrea de client

1.- Amb les seves dades d'accés, iniciï sessió l'Àrea de client. Si no disposa de les seves dades d'accés pot sol·licitar una nova contrasenya.

2.- En l'apartat E-mails, seleccioni el domini que té servei de correu electrònic i en el qual vol afegir un àlies de domini.

3.- A la pantalla següent, en l'apartat Configuració trobarà l'opció Àlies de domini, faci clic a Afegir

4.- Introdueixi l'àlies en format de domini de segon nivell, per exemple, lamevaempresa.cat. I a continuació faci clic a Guardar.

Per als dominis afegits com a àlies, haurà de configurar els nostres registres MX, en cas contrari, no podrà rebre missatges de correu electrònic.